Bashkia Shkoder nis aksionin për lirimin e hapësirave publike nga mjetet e braktisura…

Ka nisur sot aksioni i Policisë Bashkiake në bashkëpunim me Drejtorinë Vendore të Policisë Shkodër, për lirimin e hapësirave publike të zëna nga automjetet e braktisura, brenda territorit të Bashkisë.

Vetëm në qytetin e Shkodrës, janë konstatuar mbi 40 mjete të braktisura që zënë hapësirat publike prej kohësh. Disa ditë më parë është vendosur në mjetet e braktisura dhe pa targa, njoftimi paralajmërues i Bashkisë për heqjen e tyre vullnetarisht, ndërsa për mjetet me targa janë njoftuar pronarët apo institucionet përkatëse. Aksioni për heqjen e mjeteve të braktisura ka nisur në lagjen nr. 1, për të vijuar në të gjithë qytetin deri në lirimin e të gjitha hapësirave publike.