Diskutime në Këshillin Bashkiak Shkoder/ Ujërat e zeza, ndriçimi dhe Velipoja pjesë e problematikave…

Diskutimet e lira në mbledhjen e Këshillit Bashkiak sollën një sërë problematikash të cilat u adresuan tek kryebashkiaku Benet Beci. Ndriçimi në Beltojë, pastrimi i shatërvanit në Velipojë, sistemimi i ujërave të zeza ishin disa prej tyre.

Kryebashkiaku Benet Beci premtoi se po punohet në disa drejtime që Shkodra të ketë investimet e duhura dhe mbi të gjitha të marrë shërbimet e nevojshme çdo ditë të vitit.