Dosja e SPAK/ ‘Mos dil me blind se është RENEA!’ Si e informonin Bejar Bajrin kur në Shkodër zbarkonin forcat speciale…

Gjatë një bisede të përgjuar, që është në dosjen e SPAK zbulohet  se Ardit Hasanbegaj në atë kohë shef i krimeve në Shkodër informonte Bajrin se kur forcat RENEA ishin në aksion, përmes shoferit të Pëllumb Gjokës. 

Në fund të korrikut 2020 një operacion i forcave RENEA duket që është ndërmarrë.  Në fillim është Astmer Bilali, që e informon por më pas mesazhi i shkon dhe Ardit Hasanbegaj i cili ka qenë dhe shef i krimeve në Shkodër

Më 26 korrik 2020 Astmeri informon Beharin se e ka ndjek policia dhe se kanë arrestu “Niqen”, “Arlindin”.

Astmer Bilali: Shif ti andej mos ju vjen kush

Më 27 korrik 2020

Pëllumb Gjoka  komunikon me Edmond Prekën

Edmondi i shkruan që, takova Arditin (Ardit Hasanbegaj) më tha me i thënë “Beharit” që mos dil sot me blind se kanë ardhur dy grupe Renea dhe Operacionale.

Në orën 09.39 Pellumb Gjoka i shkruan Beharit “Mos dil me blind sot se janë dy grupet operacionale dhe RENEA”

Behari: Ok vëlla.”

Më datë 28.07.2020 ora 07.05

Astmeri: Më kanë ardhë në shtëpi herët një makinë e RENEA-s dhe një makinë e policisë tonë.

Behari: Do të rrinë nga 4 – 6 ditë /reporttv/