“Duaje dhe dëgjoje fëmijën tënd”, mesazhi i Myftiut të Shkodres në prag të fillimit të vitit të ri shkollor…

Ne nje mesazh ne prag te fillimit te vitit te ri shkollor, myftiu i Shkodres, Imam Muhamed Sytari, kujton se marredheniet e prinderve me femijet jane shume te rendesishme per edukimin tyre.

Duaje dhe degjoje femijen tend, thekson Sytari, pasi keshtu do te ndertoni nje komunikim te dobishem dhe me ndikim shume pozitiv per mireedukimin e tyre !