EMRI/ Emërohet drejtori i ri në burgun e Reçit…

Ndryshon Drejtori i Burgut te Reçit. Largohet nga kjo detyre Erion Laska dhe ne vendin e tij eshte emeruar Sokol Lleshi qe vjen nga SHKB – Lezhe.

Burimet prane drejtorise se burgjeve bejne me dije se Erion Laska eshte emeruar Drejtor Juridik ne Burgun 313 Tirane.