Këmbimi valutor/ Me sa shiten e blihen euro dhe dollari…

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 97.4 lekë dhe shitet me 98.4 lekë.

Monedha evropiane euro do të blihet me 106.5 lekë dhe do shitet me 107.3 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do të blihet me 108.3 lekë dhe do të shitet me 109.3 lekë, ndërsa paundi britanik do të blihet me 123.5 lekë dhe do të shitet me 127.4 lekë.