Kristian Shkreli: Qendra Muze “Ndre Mjeda”, një thesar i fshehur arkitekturor dhe shpirtëror…

Mirëmëngjes😍

Qendra Muze “Ndre Mjeda” , një thesar i fshehur arkitekturor dhe shpirtëror, i ndërtuar në fshatin e vogël të Kuklit në afërsi të Bushatit.

Xhevahir i çmuar i cili do vijojë të jetë një nga destinacionet më të preferuar të turistëve dhe të apasionuarve pas trashëgimisë kulturore.