KUJDES kur hidhni sende nga makina/ Eksperti i Policisë Rrugore: Gjobë deri në 100 mijë lekë kush hedh bishta cigaresh nga dritarja e automjeteve…

Eksperti i Policisë Rrugore Gerhard Baka, i ftuar në Euronews Albania tha se një nga problematikat më të mëdha është edhe hedhja e sendeve nga automjetet.

Ai theksoi se nëse hedh sende nga dritarja e makinës ndëshkohesh, ku për hedhjen e bishtave të cigaresh merr gjobë nga 25 mijë lekë deri në 100 mijë lekë të reja.

“Çdo send që mund të hedhësh nga dritarja dhe ndot ambientin është i ndëshkueshëm. Për hedhjen e bishtit të cigaresh merr gjobë nga 25 mijë lekë deri në 100 mijë lekë të reja”-tha ai.

Kujtojmë që Policia Rrugore ka gjobitur me qindra drejtues automjetesh për hedhjen e sendeve jashtë makinës kur janë në lëvizje.