Me 16 Gusht stakim energjie, OSHEE Shkodër jep njoftimin për abonentët…

Njoftim për abonentët #Shkodër
Stakim, 16 Gusht

Në vijim të remonteve të planifikuara njoftojmë abonentet tanë, se do kryhen punime ne Fidrin nr.4 N/St Shkodra 2 , punimet do te kryhen në kabinen “Bahçallek”.

Per kete arsye kabinat qe ndodhen pas saj nuk do të kene energji nga ora 09:00-13:00. Pra zona e Beltojes, Berdices dhe Derragjatit do të mbesin pa energji elektrike gjatë ketij orari që do të kryhen punimet.