Parkingje private me mjete rrethanore, Policia Bashkiake në Shkodër ia rikthen hapësirat e zaptuara qytetarëve…

“Policia bashkiake ka ndërhyrë në disa rrugë të Shkodrës për lirimin e hapësirave të kthyera padrejtësisht në parkingje.

Kjo është një punë e pandërprerë tashmë nga efektivët e policisë bashkiake për të liruar hapësirat publike që janë për qytetarët.

Goma, karrike, blloqe betoni, hekura dhe sende të tjera, që janë në kundërshtim të plotë me ligjin nuk duhet të ketë më në rrugët e Shkodrës”, Shkruan në Facebook kryebashkiaku Benet Beci.