Policia Bashkiake Shkoder bllokon 7 mjete të modifikuara…

Policia Bashkiake në bashkëpunim me Policinë e Qarkullimit Rrugorë të Policisë Shkodër, ka eividentuar 7 mjete të modifikuara në mëmyrë të paligjshme, që rrezikojnë jetën e drejtuesve por edhe të banorëve në rrugët e Shkodrës.

Në lidhje me këto mjete, është bërë bllokimi i tyre dhe kanë nisur proçedurat sipas ligjit për poseduesit e tyre.

Rritja e sigurisë së qytetarëve në rrugët e Shkodrës është prioritet i punës së Policisë Bashkiake.