Pothuajse drejt këmbimit një euro me 100 lekë/ Njihuni me kursin valutor për ditën e sotme…

Sot, më 7 korrik 2023, dollari amerikan blihet me 95.2 lekë dhe shitet me 96.4 lekë.

Euro blihet me 103.7 lekë dhe shitet 104.8 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 120.8 lekë dhe shitet me 122.3 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 105.6 lekë, ndërsa në shitje me 106.6 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 71.2 lekë dhe në shitje me 73 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme: