Rritet dollari! Me sa blihen e shiten paundi dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera në tregun e këmbimit valutor…

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 99.5 lekë dhe do shitet me 101.3 lekë.

Monedha evropiane sot do blihet me 107.6 lekë dhe do shitet me 108.7 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 111.9 lekë dhe do shitet me 113.4 lekë.

Ndërkohë paundi britanik sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do blihet me 124.8 lekë dhe do shitet me 126.5 lekë.