Shkoder/ Mungojnë investimet në hapësirat mes pallateve. Banorët: Nuk ka ndërhyrë askush për rikonstruksionin e hapësirave…

Mungesa e infrastrukturës në sheshet mes pallateve në disa lagje të qytetit të Shkodrës vijon të jetë një problematikë ende e pa zgjidhur RTSH Shkodra bëri një vëzhgim në sheshin mes pallateve pranë rrugës “Isuf Sokoli” ku konstatohej që në këto hapësira nuk është ndërhyrë prej kohësh për rikonstruksionin e kësaj hapësire .

Banorët thonë se në ditët me reshje kalimi bëhet shumë i vështirë pasi gropat mbushen me ujë ndërsa shprehen se e kanë ngritur zërin disa herë, por nuk ka ndërhyrë askush . Amortizimi i rrugëve dhe hapësirave mes pallateve vijon të jetë një problem shqetësues për qytetarët, ndërsa deri tani nuk është marrë asnjë masë për rikonstruksionin e tyre .