Shkoder/ Parkimet dyshe të automjeteve vështirësojnë qarkullimin…

Kthimi i emigrantëve dhe sezoni turistik ka shtuar trafikun jo vetëm në hyrje por edhe në akset kryesore të qytetit të Shkodrës. Rradhët e gjata të makinave vëreheshin ditën e sotme në disa nga rrugët kryesore.Ndërkohë parkimet dyshe të automjeteve vijojnë të jenë një problem shqetësues në rrugët e qytetit të Shkodrës aq më tepër ku numri i automjeteve që lëvizin janë të shumta duke e berë të vështirë kalimin e këmbësorëve, qytetarëve që lëvizin me biçikleta por edhe të automjeteve të tjera.

Megjithëse është ngritur shpesh herë si shqetësim si nga media ashtu edhe nga qytetarët për vendosjen e rregullit nga policia rrugore për mos lejimin e parkimit të automjete në vende të pacaktuara kjo vijon të jetë akoma një problem i pa zgjidhur.