Spahia: Faleminderit dhe mirënjohje të dashur bashkëqytetar që në çdo kohë keni ditur të mbani aty ku i takon emrin e Shkodrës…

Faleminderit Shk❤dër

Faleminderit dhe mirënjohje të dashur bashkëqytetar që në çdo kohë keni ditur të mbani aty ku i takon emrin e Shkodrës. E panënshtruar, krenare për të shkuarën dhe besimplotë për të ardhmen. Bashkë Fitojmë ✌#votoBardhSpahia2#votoBashkëFitojmë1