Spahia në rajonin nr.5: Besimi që tregojnë ndaj alternativës tonë, dëshmia më e bukur e fitores së madhe të 14 Majit…

Mbështetja masive e bashkëqytetarëve të mi në çdo rajon të qytetit dhe njësi administrative, është mesazhi më i bukur që marr në këto ditë të fundit të fushatës. Besimi që tregojnë ndaj alternativës tonë, si dhe vlerësimi që i bëjnë programit 4 vjeçar janë dëshmia më e bukur e fitores së madhe të 14 Majit. Rajoni 5 ishte i radhës që më dha këtë ndjesi dhe për këtë i jam mirënjohës pa masë të gjithëve.

Bashkë Fitojmë, për Shkodrën dhe të ardhmen e saj✌