Stakim energjie me datë 27 qershor, OSHEE Shkodër njofton abonentët…

Njoftim për abonentët
Stakim, 27 qershor

Me daten 27.06.2023 ora 10:00 – 14:00 do te mbetet pa energji zona e pikes turistike Theth/Shkoder për arsye se do të kryhen punime në HEC –Dukagjin , i cili është dhe burim furnizimi me energji elektrike për zonen përkatese.