Transformohet ish shkolla Veterinare në Shkodër/ Merr jetë qendra “Xixellonja”…

Qendra Multifunksionale “Xixëllonja”, ish godina e Shkollës Veterinare, në qytetin e Shkodrës, ka tashmë edhe sallën e rikonstruktuar të amfiteatrit.

Ky investim u realizua nga Bashkia me fondet e European Union in Albania, në kuadër të projektit BE për Bashkitë.
Amfiteatri do të shërbejë për organizimin e aktiviteteve të ndryshme sociale e kulturore për komunitetin e lagjeve Nr.1 dhe Nr.2 të Bashkisë Shkodër.