10 turistë bllokohen në Bogë teksa zbrisnin nga mali, dyshohet për një të lënduar…

Një grup eksploruesish kanë mbetur të bllokuar në Bogë. Ato ndodheshin në pikën turistikë të Bogës për të shijuar natyrën që të ofron kjo zonë. 

Gjatë zbritjes nga maja e malit ku ndodheshin janë bllokuar dhe mendohet së një nga udhëtarët është dëmtuar. 

Forcat e Sigurisë Kombëtarë dhe Forca të policisë janë nisur në ndihmë të tyre.

Mendohet së grupi është i përbërë nga 10 persona.