39 foshnja të vdekura në kujdesin intensiv në Spitalin Al-Shifa të Gazës për shkak të mungesës së oksigjenit…

Share your love

39 foshnja kanë vdekur në njësinë e kujdesit intensiv në spitalin Al-Shifa të Gazës për shkak të mungesës së oksigjenit, tha ministri palestinez i Shëndetësisë.

Prej ditesh avionet Izraelit po bombardojne spitale dhe kapet ku ndodhen banoret e larguar nga zonat e nxehta te luftimeve.

Share your love