7 tërmete brenda 9 orëve në Shqipëri, cilat qytete u lëkundën…

Shtatë tërmete janë regjistruar në vendin tonë brenda 9 orëve.

Sipas IGJEUM lëkundjet sizmike janë regjistruar në Korçë, Koplik, Konispol, Vlorë,Prrenjas dhe Ersekë.

Magnituda e tërmeteve ka qenë e lehtë, nga 2 deri në 3.1 Rihter.

1-9 Jan 2024, 1:02:20 am

Magnituda 3.1 Rihter

Thellësia : 36.7 KM

Vendodhja : 704 km NË of Koplik

2-9 Jan 2024, 10:30:47 am

Magnituda 2 Rihter

Thellësia : 15 KM

Vendodhja : Maliq, Korçë

3-9 Jan 2024, 10:25:00 am

Magnituda 2.1 Rihter

Thellësia : 15 KM

Vendodhja : Çërravë, Korçë

4-9 Jan 2024, 6:40:07 am

Magnituda 2 Rihter

Thellësia : 15 KM

Vendodhja : Voskop, Korçë

5-9 Jan 2024, 4:19:21 am

Magnituda 2.3 Rihter

Thellësia : 15.4 KM

Vendodhja : 157 km SE of Konispol

6-9 Jan 2024, 3:44:53 am

Magnituda 2.5 Rihter

Thellësia : 9 KM

Vendodhja : Lukovë, Vlorë

7-9 Jan 2024, 3:21:53 am

Magnituda 2.7 Rihter

Thellësia : 5.3 KM

Vendodhja : 166 km SE of Konispol.