“Andrra n’Retro”/ Atmosferë e ndezur në sheshin para bashkisë së Shkodrës…

Share your love

Aktiviteti “Andrra n’Retro” ka vijuar edhe mbremjen e shkuar ne sheshin para bashkisë Shkodër
Muzika e perzgjedhur interprertuar nga kengetaret shkodrane si dhe nga Dj, sebashku me performancat emocionuese me balerinë dhe shfaqje me zjarr ka krijuar nje atmosfere te bukur ne qytetin e Shkodres.

Pjese e kësaj mbremje ishte edhe ekspozita e më shumë se 50 makina të koleksionistëve nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi dhe më gjerë!Festa e koleksionistëve zgjati per dy ditë me radhë në kryeqendrën e veriut nën moton “Andrra n’Retro” që këtë vit shënon edicionin e tij të dytë.
Ndersa ky organizimi me motive nostalgjie i shërben edhe promovimit të Shkodres.

Share your love