Arjan Çuliqi do të jetë drejtori i ri i teatrit “Migjeni”, lajmin e jep kryebashkiaku Beci…

“Sot i kam pritur në zyrë të dy kandidatët për drejtues të teatrit “Migjeni”, znj.Sara Smaja dhe z.Arjan Çuliqi, të cilët i falenderova për platformat e tyre.

Duke vlerësuar kontributin dhe idetë e tyre kam vendosur që drejtues të teatrit ” Migjeni” të emëroj zotin Arjan Çuliqi, ndërsa znj.Sara Smaja ta bëj pjesë të ekipit drejtues të kulturës në Bashkinë e Shkodrës.

Na shkoftë mbarë!“, shkrun kryebashkiaku Benet Beci.