Balla: Shkodra ka nje sere problematikash qe lidhen me policine, kontrolli i territorit dhe lufta ndaj fenomeneve qe lidhen me informalitetin dhe krimin…

Nga 300 000 lende narkotike te asgjesuara te kiltivuara200 000 jane nga Shkodra. Duam nje Shkoder te sigurte,ka moszbulim krimesh. Ka 247 persona ne kerkim qe vijojne te fshihen ne Shkoder.

Mbaroi koha qe Shkodra kishte histori te fortesh,nuk ka me lagje ku policia nuk mund te hyje dhe nuk mund te ushtronin funksionon e tyre. Misioni yne eshte marrja fund e bajraqeve, feudeve ne Shkoder.

Dua qe liqeni i Shkodres te mos permendet me per peshkim te paligjshem, dua te jete vetem ne funksion te turizmit. Shkodra po rilind ne oferten turistike.

Pse ka deshtuar policia deri tani?

Çeshtja e personave ne kerkim eshte sfide dhe ne Bashkimin Europian. Po punojme dhe kemi rezultat te mire dhe nga DVP Shkoder.

Per kanabisin policia ka patur rezultate te shkelqyera, nuk mjaftohemi vetem me zbulimin e parceles por kush eshte grupi prapa tyre. Viti 2024 do rris goditjen

Ne nuk do merremi vetem me ngjarjet e 2023 por me ngajrjet qe nga 1992 pasi keto ngjarje te pa zbuluar jane burim per ngjarje te reja.

Procesi i vetingut ne polici po ecen dhe po jep rezultate. Procesin nuk mund ta komentoj pasi eshte institucion i pavarur.