Bardh Spahia kafe me gazetarët e Shkodrës: “Përtej politikës të gjithë e duam Shkodrën dhe bashkohemi miqësisht”…

“MËNGJES ME GAZETARËT E SHKODRËS

E nisa mëngjesin me një kafe miqësore me gazetarët e Shkodrës. Ato janë çdo ditë në terren dhe njohin më së miri problematikat e qytetit.

Së bashku diskutuam mbi çështje të rëndësishme që lidhen me Shkodrën dhe bashkëndamë se si mund të përmirësojmë jetën e banorëve të Shkodrës.

Përtej politikës të gjithë e duam Shkodrën dhe bashkohemi miqësisht për të diskutuar për të ardhmen e qytetit”, Shkruan Spahia.