Bardh Spahia: Qytetaria shkodrane e refuzon gjuhën e urrejtjes dhe baltosjes…

Vizita e kryeministrit Edi Rama ne Shkoder e cila i sherbeu atij per te shenjestruar bashkine Shkoder nuk ka kaluar pa pergjigje nga kryebashkiaku dhe njeheresh kandidati i koalicionit “Bashke Fitojme” Bardh Spahia.

statusi plote:

“Shkodra është identitet, dëshmi rezistence, vlerë dhe qytetari që nuk zbehet dhe as nuk mund të bëhet pis nga ata që edhe njëherë të vetme kur flasin për të, duan ta njollosin. Qytetaria shkodrane e refuzon gjuhën e urrejtjes dhe baltosjes së qytetit tonë”.