Bashkia Shkoder ka një thirje për banorët e rrugës “Europa”…

Share your love

Të nderuar banorë të rrugës “Europa”, ashtu si ditën e sotme edhe gjatë ditës së martë dt.06.02.2024, do të bëhet krasitje e pemëve në dy anët e rrugës.

Kërkojmë mirëkuptimin tuaj për heqjen e automjeteve dhe ju njoftojmë se rruga do të jetë e bllokuar në dy anët e saj.

Bllokimi do të nisë në orën 07:00 deri në përfundim të proçesit.

Faleminderit për mirëkuptimin.

Share your love