Bashkia Shkodër njofton banorët për bllokimin e rrugës “Kardinal Mikel Koliqi”…

Të nderuar qytetarë,
Për shkak të vijëzimit të rrugës “Kardinal Mikel Koliqi”, ditën e Enjte dt.21.03.2024, do të jetë i bllokuar qarkullimi nga ora 08:00 – 12:00.
Kërkojmë mirëkuptimin e banorëve të zonës, për largimin e të gjitha automjeteve të parkuara.

Ky proçes po kryhet për plotësimin e të gjithë segmentit rrugor me sinjalistikë horizontale dhe vertikale me qëllim rritjen e sigurisë për përdoruesit e kësaj rruge.
Faleminderit.