Benet Beci: Kemi projekte për tranformimin e Shkodrës dhe zhvillimin ekonomik, ne kemi treguar se i realizojmë…

Kandidati i renditur i treti i PS-së në Qarkun Shkodër, Benet Beci, tha se plani i PS-së është që në mandatin e ardhshëm të impletojmë një sërë projektesh që do të tranformojnë të gjithë zonën.

Ne kemi projektet që e fusin Shkodrën në ritmet e zhvillimit. Ne kemi projekte në vazhdim nga Velipoja deri në Vermosh. Bukuritë natyrore të Shkodrës do të jenë një e mirë, një e ardhur, për popullin e Shkodrës. Shkodra do të marrë ritmin e zhvillimit në të gjithë vendin. Janë një sërë projektesh konkrete dhe e kemi provuar që i bëjmë. Do të sjellim një transformim rrënjësor të qytetit të Shkodrës”,  tha Beci.