Benet Beci me banorët e Fermentimit: nevojat që ata kanë, kërkesat që parashtrojnë, nuk janë premtime për t’u bërë në fushatë…

Share your love

Te Fermentimi. Gjithë çfarë thonë qytetarët, nevojat që ata kanë, kërkesat që parashtrojnë, nuk janë premtime për t’u bërë në fushatë. Janë punët e përditshme të bashkisë, që duhen bërë pa asnjë justifikim. Shkodranët nuk kanë nevojë më për ankesa, eçejake letrash nga një zyrë të tjetra.

Atyre i duhet një bashki që punon fort e në krye të saj kryetari që si zot shtëpie, merr punët në dorë dhe i del zot familjes së tij. Ndaj shoh në sy secilin prej jush, e shtrëngimet e duarve janë fjala që i japim njëri-tjetrit, për Shkodrën, që për ne është mbi çdo gjë.

#shkodraepara #shkodrapozitive

Share your love