Benet Beci: Mira është një emigrante që përgjegjësia qytetare për të votuar e ka sjellë në qytetin e lindjes…

Share your love

Mirëmëngjes! Mira Bimi është një nga emigrantët, që familjarisht kanë udhëtuar nga jashtë drejt Shkodrës këtë fundjavë. Përgjegjësia qytetare për të votuar i ka sjellë në qytetin që e mbajnë në zemër, pavarësisht se jetojnë larg. Falënderues dhe për secilin prej jush! #shkodraepara #shkodrapozitive

Share your love