Benet Beci publikon intervisten me gazetarin Thimi Samarxhi në Euronews…

Share your love

Kjo është intervista ime dhënë sot për gazetarin Thimi Samarxhi në Euronews. Faleminderit për mundësinë dhe vëmendjen!

Share your love