Bilanc tragjik, rreth 5 mijë palestinezë janë vrarë nga sulmet izraelite…

Konflikti midis Hamasit dhe Izraelit vazhdon prej gati dy javësh, duke shkaktuar mijëra viktima dhe të plagosur e duke zhvendosur qindra.

Sipas të dhënave të fundit të ministrisë së shëndetësisë që nga 7 tetori, 4651 palestinezë, nga të cilët 40% ishin fëmijë janë vrarë si pasojë e sulmeve izraelite.

Gjithashu 266 palestinezë janë gjatë 24 orëve të fundit, duke përfshirë 117 fëmijë.