Bllokohet aksi rrugor Dedaj-Bogë, Autoriteti Rrugor njofton për rrugën alternative ku mund të kalohet…

Njoftim

🚧Në aksin rrugor Dedaj-Bogë në km 5.5,në kuadër të punimeve për ndërtimin e urës ky aks do të qëndrojë i mbyllur 🛑për arsye sigurie🚘 kalimi do të vijojë në rrugën alternative të paraqitur si më poshtë👇

⚠️Kërkojmë mirëkuptimin e banorëve dhe përdoruesve të rrugës🛣️ për këto ndërhyrje që po kryhen në këtë aks deri në përfundimin e plotë të tyre.