Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro…

Sot, më 27 prill 2024, dollari amerikan blihet me 93.9 lekë dhe shitet me 94.7 lekë.

Euro blihet me 100.7 lekë dhe shitet 101.3 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 102.6 lekë, ndërsa në shitje me 103.5 lekë.

Paundi britanik blihet me 117.1 lekë dhe shitet me 117.9 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.6 lekë, ndërsa në shitje me 69.8 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja: