Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro…

Sot, më 26 maj 2024, dollari amerikan blihet me 92.1 lekë dhe shitet me 93 lekë.

Euro blihet me 100 lekë dhe shitet 100.7 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 100.4 lekë, ndërsa në shitje me 101.5 lekë.

Paundi britanik blihet me 117 lekë dhe shitet me 117.8 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.4 lekë, ndërsa në shitje me 68.9 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja: