Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro…

Sot, më 26 Dhjetor 2023, dollari amerikan blihet me 93.4 lekë dhe shitet me 94.6 lekë.

Euro blihet me 102.9 lekë dhe shitet 104 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 108.5 lekë, ndërsa në shitje me 109.8 lekë.

Paundi britanik blihet me 118.3 lekë dhe shitet me 119.7 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70 lekë, ndërsa në shitje me 71.4 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: