Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro…

Share your love

Sot, më 18 shkurt 2024, dollari amerikan blihet me 96.1 lekë dhe shitet me 97 lekë.

Euro blihet me 103.5 lekë dhe shitet 104.1 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 108.7 lekë, ndërsa në shitje me 110 lekë.

Paundi britanik blihet me 120.6 lekë dhe shitet me 121.5 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.9 lekë, ndërsa në shitje me 72 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

Share your love