Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro…

Sot, më 17 Dhjetor 2023, dollari amerikan blihet me 94.4 lekë dhe shitet me 95.8 lekë.

Euro blihet me 103 lekë dhe shitet 104.2 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 108.2 lekë, ndërsa në shitje me 109.8 lekë.

Paundi britanik blihet me 119.4 lekë dhe shitet me 121 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69.6 lekë, ndërsa në shitje me 71.1 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: