Dorëhiqet nga detyra drejtori i përgjithshëm i burgjeve, Admir Abrija…

Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve Admir Abrija ka dhënë dorëheqjen nga detyra, ndërsa burime bëjnë me dije se ai do të emërohet në një post tjetër.

Admir Abrija u emërua në krye të Drejtorisë së Burgjeve në nga ministri i drejtësisë Ulsi Manja, më 20 dhjetor të vitit 2021 dhe zëvendësoi në këtë post, Agim Ismailin.

Dorëheqja pritet të kalojë në mbledhjen e qeverisë, ndërsa akoma nuk dihet se kush pritet ta zëvendësojë atë.