E FUNDIT/ Arrestohet në Turqi i shumëkërkuari Dritan Rexhepi…

Ne operacionin e quajtur ‘Karteli’ qe u zhvillua në Stamboll, u kap Dritan Rexhepi, kreu i shperndarjes se drogës i njohur me emrin ‘Kompanio Bello’, i cili kërkohej nga Italia dhe Shqipëria ne listen e kuqe dhe transportonte drogë nga Amerika e Jugut në Evropë./RealitetiPost/