E FUNDIT/ Nga 1 prilli ndryshon paga minimale, ministrja Ibrahimaj: Do të rritet me 17%, shkon në 400 mijë lekë të vjetra…

Share your love

Duke filluar nga data 1 prill do të rritet paga minimale do të rrite me 6000 mijë lekë dhe do të shkojë në 40000 mijë lekë. Lajmin e bëri të ditur ministrja e Financave Delina Ibrahimaj.

‘Ka një rritje për 6000 lekësh, 17% më e lartë se paga që është në treg. Kjo pagë do ti atribuohet si sektorit privat dhe atij publik. Nga data 1 prill paga minimale do të ketë rritje.’- u shpreh Ibrahimaj.

Share your love