Ekspozitë personale e gjimnazistes, Rona Nurja sjell 45 punime me tematika të ndryshme…

Përpara bashkëmoshatarëve, prindërve dhe mësuesve, gjimnazistja Rona Nurja ka çelur ekspozitën e saj individuale. Një punë e cila ka nisur 5 vite më parë

Mes dhjetëra punimeve, Rona tregon se piktura më e veëantë për të është portreti i motrës.

Profesoreshë Erëmirë Jahja nuk i fsheh emocionet teksa tregon se Rona ka një talent të fuqishëm .

E frymëzuar nga moment, tematikat që ka përcjellë në telajo Rona janë tema aktuale që nga moda, e deri tek trafikimi i qenieve njerëzore.