EMRAT/ “Sundimi i ligjit”, 25 të arrestuar nga Shkodra deri në Fier…

25 të arrestuar në kuadër të operacionit “Sundimi i ligjit”, në të cilin janë përfshirë 1852 punonjës policie.
Share your love

Janë zbuluar emrat e 25 të arrestuarve në kuadër të operacionit “Sundimi i ligjit”, në të cilin janë përfshirë 1852 punonjës policie. Ata janë arrestuar pasi akuzohen për vepra penale kundër personit, pronës dhe në fushën e narkotikëve.

Sakaq, mes personave që kanë rënë në pranga, ka dhe të shpallur në kërkim ndërkombëtar, të cilët janë kapur me drogë dhe armë.

Të arrestuarit nga operacioni:

Qarku Tiranë/Shtetasit në kërkim: Fatmir Hoxha, Qazim Musteqja, Blerim Kullaj, Serxho (Jetmir) Dosku, Emilton Pjetri dhe Trazhgim Maçi

Shtetasit e arrestuar në flagrancë: Rubin Gjeta dhe Erjol Hajdari

Qarku Dibër/Shtetasi në kërkim ndërkombëtar: Mergim Lazri.

Shtetasit në kërkim kombëtar: Elson Gjoka dhe Edison Shehu.

Qarku Durrës/Shtetasit e shpallur në kërkim kombëtar: Arber Denizi, Shpëtim Sharra

Qarku Fier/Shtetasi i arrestuar në flagrancë: Markos Berberaj

Qarku Shkodër: Shtetasi në kërkim: Kristian Fermosi.

Qarku Berat: Shtetasi në kërkim: Andjon Matarangasi.

Share your love