Eventi më i madh në historinë e sportit të boksit do të zhvillohet në Shkodër më 30 mars…

“Eventi më i madh në historinë e sportit të boksit do të zhvillohet në Shkodër më 30 mars të këtij viti. Me kënaqësi pranova kërkesën e Presidentit të Federatës Shqiptare të Boksit, z. Florend Kalivopulli dhe organizatorëve, për t’i mbështetur në këtë nismë.

Ky event do të mbahet në Pallatin e Sportit “Qazim Dervishi” dhe do të sjellë boksierë profesionistë, shqiptarë dhe të huaj, në ndeshje të rëndësishme”, shkruan kryebashkiaku Benet Beci ne rrjetin social META.