Fatbardha Saraçi Mulleti prezanton vëllimin e pestë të librit “Dhimbje”…

Në Bibliotekën publike “Marin Barleti” u prezantua ditën e sotme vëllimi i pestë i librit “Dhimbje” që vjen si dëshmi e kohës së diktaturës me histori dhe rrëfime që rrjedhin nga një kalvar vuajtjesh të personazheve të tij.

Libri mund të konsiderohet si kujtesë personale,  por edhe kolektive e një populli,  që nuk duhet të harrojë të shkuarën e vet.

Një nga personazhet e librit është edhe zonja Leze me historinë e saj.

Ky është libri i shtatë i botuar nga Fatbardha Saraçi Mulleti. Ajo është 84 vjeçe, por guximi i saj për të rrëfyer dhimbjen ngjan i fortë dhe i zjarrtë edhe sot e kësaj dite.