Gjek Sokoli emërohet në krye të ISHSH Shkodër…

Gjek Sokoli është emëruar në krye të Inspektoriatit Shtetëror Shëndetësor.

Ai zëvëndëson në këtë detyrë Arsida Tylin, ndërsa më herët Sokoli ka drejtuar AKU qarku Shkoder.

Më herë në radhët e drejtorive vendore pati largime dhe zëvëndësime që më pas u ndërprenë, edhe pse u fol për një rifreskim të plotë të strukturës.