Gjendet dhe trupi i fëmijës së tretë të mbytur në lumin Buna…

Është gjetur para pak minutash dhe trupi i pajetë i fëmijës së tretë të mbytur në lumin Buna.

Ndërha vijojnë kërkimet për gjetjen e nësës së tyre Alma Arrazi.

lajmi në përditësim…