Gjendet edhe trupi i pajetë i Alma Arrazit…

Para pak minutash është gjetur edhe trupi i pajetë i 39 vjeçares Alma Arrazi, e cila u vetë mbyt në lumin buna me datë 2 maj se bashku me tre fëmijët e sajë.

Me gjetjen e trupit të 39 vjeçares mbyllen dhe kërkimet në lumim Buna.

lajmi në përditësim…